Kutya pszichológia

Több tízéves tapasztalatunk alapján, a panzióban hagyott kutyák jól viselik a gazdi távollétét, amennyiben kellőképpen szocializáltak más kutyák, illetve emberek társaságára és elég nyitottak az új élethelyzetekre. Ritka alkalmakkor azonban előfordul, hogy nem, vagy csak nagyon keveset esznek, nem játszanak más kutyákkal, levertek. Ezekben az esetekben szerető odafigyeléssel, a kutya tempójának és igényeinek megfelelően, akár a többiektől elkülönítve foglalkozunk velük.
Szakértő hozzáállásunkkal Panziónkban a legszélsőségesebb elzárkózás sem tartott három napnál tovább, ezt követően a kutyus beilleszkedett új, ideiglenes családjába, étvágya visszaállt, lelki békéje helyre jött.
Ez a szolgáltatás a panziós költségeken felül nem jelent külön kiadást, szeretetünk és odafigyelésünk minden kutyust megillet.

Szocializációs tréning

Ez a programunk az alulszocializált kutyák más kutyákhoz és emberekhez való hozzászoktatásáról szól. Sok játékkal, a kutya igényeihez és tűrőképességéhez mérten oktató jellegű tréning. Mivel extra figyelmet és időt igényel, ezért a panziós árakhoz képest felárat számítunk rá. A szolgáltatásra való igényt a gazdinak szükséges előre jeleznie a panzió igénybe vételével egyidejűleg.

Kutya wellness

Az elhízott, vagy hízásra hajlamos kutyák sajnos sok betegséget kaphatnak el (cukorbetegség, ízületi problémák, stb.), ezért egy felelős gazdi odafigyel kedvence kondíciójára. A kutya wellness programunkban részt vevő kutyák a többiektől eltérő, diétás tápozást kapnak, napi mozgatásuk (séta, játék) szakértői felügyelet alatt, irányítottan, sőt, célirányosan zajlik.
A programban való részvételre felárat számolunk, a részvételi szándékot a panzióra történő bejelentkezéskor szükséges jelezni.

Kutyakozmetika

Panziónkban lehetősége van kedvencének kozmetikát, egészségügyi nyírást, körömvágást, vagy akár csak fürdetést-fésülést kérnie. Kozmetikusunk minden esetben házhoz jön, az időpontot azonban előre szükséges egyeztetni, ezért javasolt ez irányú igényét már a panzióba történő bejelentkezéskor jeleznie.

Állatorvosi ellátás

Panziónkban szükség esetén állatorvosi ellátás is megoldott a nap 24 órájában. A panzióztatás ideje alatt felmerülő, már meglévő, előre jelzett vagy nem jelzett betegségek, allergiás tünetek, stb. kezeltetése esetén az állatorvosi költségek a gazdit terhelik.