A bentlakásos kutyakiképzés

A bentlakásos képzés egy intenzív oktatási forma ami minden gazdinak a legkényelmesebb és a leggyorsabb eredményt biztosítja!

Nincs hétvégeken korán kelés, utazás a kutyaiskolába, nem kell több tíz óra munkaórát belefektetned az értékes idődből kutyád  képzésébe. Csak a kutyával való kommunikációt kell elsajátítanod kiképzőinktől az átadáskor. A munka dandárját  kiképzőink végzik.


Kiknek ajánljuk?


Amennyiben a tulajdonos képzi a kutyáját, képzetlenségéből adódóan óhatatlanul összezavarja a kutyáját, tapasztalt kiképző ilyet nem követ el, figyelembe veszi az eb ösztöneit, igényeit, az egyedhez válassza a kiképzési technikákat.


Alapvetően olyan kutyatulajdonosoknak ajánljuk a bentlakásos kutyaoktatást, akik elfoglaltságuk miatt nem tudnak kutyájuk oktatásába belefektetni értékes idejükből, de mégis tőrödnek kedvencük igényeivel és egy engedelmes, együttműködő társat szeretnének.


Felvetődik, hogy a kutyában okoz-e törést az otthoni környezettől való elszakadás? Az első pár nap mindenképpen stresszes a kutya számára, de gondoljunk arra, hogy mindannyian jártunk iskolába, váltottunk már munkahelyet, amikor is új csapatba illeszkedtünk be.

Kiképzőink maximálisan segítenek a kutyának az új falkába való beilleszkedésben.

Bentlakásos kutyakiképzés meneteAz alap bentlakásos képzés időtartalma 2 hónap. Ez idő alatt a kutya alap engedelmességet tanul, illetve speciális feladatokat is elsajátít. Egy könnyen kezelhető szófogadó "családtagot" kap vissza a gazdi a képzés végén.


A képzés ideje alatt az ebnek teljes ellátást biztosítunk.


Előzetes egyeztetés alkalmával átbeszéljük a fennálló problémákat, elvárásokat és azok lehetséges megoldását. A képzés alatt az eb elszállásolása nappal kutyák számára kialakított kertben, éjszakára a biztonsága érdekében tágas kennelben történik (télen fűtött). A kiképző naponta több alkalommal is egyénre szabottan foglalkozik a kutyával a kutya tanulási képességét figyelembe véve. A kutya az oktatás ideje alatt előre egyeztetve látogatható, hétvégére hazavihető. (nem kötelező) 

A képzés végén egy-két alkalommal a gazdival együtt gyakorolva mutatjuk be a kutya által elsajátított dolgokat illetve a gazdikat is megtanítjuk kedvenze helyes "kezelésére".


Lehetőséget biztosítunk az ismeretek felelevenítésére a későbbiek folyamán. Egy-két havonta egy-két napra leadható a nálunk oktatott kutyus alap panziós áron. Ezidő alatt újra vesszük, felelevenítjük a tanultakat.


Hogy miket tanul egy alapokat elsajátító kutya?


-  utasításra ül, fekszik

-  helyben marad ülve illetve fekve

-  pórázon szépen közlekedik

-  behívható a gazdihoz

-  nem ugrál fel a gazdira

-  etetésnél csak parancsra nyúl az ételhez

-  városi forgalomban, közterületen fegyelmezett

-  kutyák közt szocializált

-  külön kérésre alap őrző-védő feladatokat is végrehajt

Kattints id a szöveg módosításához.